Knattekarate | Nordmarkens Karateklubb

Knattekarate

Knattekarate – för åldrarna 6 – 9 år

Knattekarate är karate p�� ett lekfullt sätt. Vi följer alla grunder, men lägger upp träningarna så att det ska passa barnen.
Vi lär ut sånt som man ska kunna till den bältesgrad man ska upp till. Vid terminens slut kör vi ingen ���teknisk” gradering utan barnen får visa vad de kan på andra sätt.

Medlemsavgiften är 500:- per termin. Vid första terminen så ingår dräkten i detta pris, följande terminer ing��r barnens nya bälten i priset.

Alla graderingsavgifter ingår i medlemsavgiften.

Ansvarig tr������������nare för knattekarate är Gry Granskogli.

Barn- och ungdomsgrupp – f��r ������ldrarna 10-13 år

H��r blandas lek med mer teknisk träning för att övergången till vuxengruppen ska bli lite mjukare och lättare.

Nu får alla gradera på vanligt sätt inför en panel. Bältesgraderna är fortfarande indelade i tre steg.

Medlemsavgiften är 500:- per termin. Gradering och bälte betalas separat och priser regleras utifr��n var man graderar. Detta meddelas alltid i god tid innan. För att få gradera krävs att medlemsavgiften är betald.

Ansvarig tränare för barn- och ungdomsgruppen är Johan Hermansson.

Vi tränar i Årjängs sporthall, sal B2.