Knattekarate | Nordmarkens Karateklubb

Knattekarate

Knattekarate – fA�r A?ldrarna 6 a�� 9 A?r

Knattekarate A�r karate pi??i?? ett lekfullt money can buy happiness essay sA�tt. Vi fA�ljer alla grunder, men lA�gger upp trA�ningarna sA? att det ska passa barnen.
Vi lA�r ut sA?nt som man ska kunna till den bA�ltesgrad man ska upp till. Vid terminens slut kA�r vi ingen i??i??i??tekniska�? gradering utan barnen fA?r visa vad de kan pA? andra sA�tt.

Medlemsavgiften A�r 500:- per termin. Vid fA�rsta professional essay writers scam terminen sA? ingA?r drA�kten i detta pris, fA�ljande terminer ingi??i??r barnens nya bA�lten i priset.

Alla graderingsavgifter ingA?r i medlemsavgiften.

Ansvarig tri??i??i??i??i??i??i??i??i??i??i??i??nare fA�r knattekarate A�r Gry Granskogli.

Barn- och ungdomsgrupp – fi??i??r i??i??i??i??i??i??ldrarna 10-13 A?r

Hi??i??r blandas lek med mer teknisk trA�ning fA�r att A�vergA?ngen till vuxengruppen ska bli lite mjukare och lA�ttare.

Nu fA?r alla gradera pA? vanligt sA�tt infA�r en panel. BA�ltesgraderna A�r fortfarande indelade i tre steg.

Medlemsavgiften A�r 500:- per termin. Gradering och bA�lte betalas separat och priser regleras utifri??i??n var man graderar. Detta meddelas alltid i god tid innan. FA�r att fA? gradera krA�vs att medlemsavgiften A�r betald.

Ansvarig trA�nare fA�r barn- och ungdomsgruppen A�r Johan Hermansson.

Vi trA�nar i A�rjA�ngs sporthall, sal B2.