Medlemsinfo | Nordmarkens Karateklubb

Medlemsinfo

Wado Ryu Sverige A�r en organisation fA�r klubbar som trA�nar Wado Ryu Karate i Sverige. Wado Ryu Sverige A�r tillknuten Wado Ryu Karate-Do Acadamy i England.

Wado Ryu Karate-Do Academy A�r A�ppen fA�r alla uti??i??vare av Wado Ryu Karate som A�nskar fA�lja den rA�tta lA�ran av grundaren Hironori Ohtsuka I och numera av hans son, Grandmaster Hironori Ohtsuka II. Wado Academy leds av sensei M. Shiomitsu, 9th Dan Hanshi. Sen det grundandes 1989 har Wado Academy vA�xt till en enorm organisation med klubbar anslutna runt om i hela vA�rlden. Shiomitsu sensei reser regelbundet runt till varje landsorganisation och till vissa klubbar, fA�r att hA?lla kurser, graderingar och framfA�rallt uppri??i??tthi??i??lla en likvA�rdig standard.

Wado Ryu Sverige har ett tA�tt samarbete med Wado Ryu Norge di??i??i??i??r A?istein Riber 6.Dan A�r huvudinstrukti??i??r.

Wado Ryu Sverige har i nulA�get 2 klubbar, Nordmarkens KK och TA�cksfors KK. Totalt ca 100 medlemmar i alla A?ldrar

Som medlem i Nordmarkens Karateklubb A�r du fi??i??i??i??i??i??rsA�krad genom Svenska KaratefA�rbundet, mer info hittar du hA�r.

Terminsavgifter

Barn 6-9 A?r:

500 kr/termin inkl. drA�kt alt bA�lte

Ungdom fr.10 A?r t.o.m.17 A?r:

500 kr/termin

Vuxen fr.18 A?r:

600 kr/termin

Bankgiro 5419-1085

Styrelsen i WRS:

OrdfA�rande: Knut Langsrud (3.Dan)

Vice ordfA�rande: BjA�rn Monrad (4.Dan)

KassA�r: Ulla Aronsson (2.Dan)